mandag 18. april 2022

Grønt på tallerken....



Jeg sier det sikkert hvert år...
men å sette tennene i de første salatbladene
og små sprø reddiker...
det er like fantastisk hver gang..



I går høstet jeg inn til middag denne lille søte
bunten med reddiker...
fra veksthuset...



 samtidig kunne jeg også starte på spinat 
og nydelig ruccola..
Dette trekløveret er sikre sorter for en 
tidlig avling...
Å dyrke i store murbøtter med bokashijord og
dekke med fiberduk om natten...
er det en superenkel måte å 
komme tidlig igang på våren.
(jeg har ikke varme på i veksthuset)

Og så sår jeg litt hver uke for å sikre tilgang fremover.
Etterhvert blir det for varmt inne i veksthuset..
men da setter jeg bøttene ut....
på bord...med metallben.
På denne måten kan vi spise all salat og reddiker selv
uten konuranse fra sultne snegler.

En rolig hjemmepåske hos oss...
men nå er hagesesongen igang og jeg håper
å komme igang med de ulike
prosjektene snart.







4 kommentarer:

Maribel sa...

Hej Inger Marie!
Det ser härligt ut att kunna plocka sallad och rädisor så tidigt. Jag sådde flera sorters sallad i lite större krukor, men det är bara en som har vuxit. De står också i mitt växthus. Den är inte riktigt klar att skördas ännu, hade tänkt plantera ut i odlingslådan. Fina rädisor, dem har jag inte lyckats med på några år. De växer bara på längden. Får prova igen.
Ha det gott /Marika

naturglede/Randi Lind sa...

Så koselige bilder. Ja, det er vår og ingenting er som de grønne spirene man kan spise. Jeg har frisk gressløk nå og persille. Kos deg videre i våren og ha en finfin dag :)

HWIT BLOGG sa...

Åhh härligt! Alltid roligt när det första gröna kommer upp :)
Vårkram från Titti & ett ljusgrönt Öland

Tante Rose sa...

Så godt det ser ut! Det er noe med lukten av en helt nyhøstet reddik også. Kos deg med plantene :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...